Dichtbij Coaching

“Do not try to fix whatever comes in your life. Fix yourself in such a way that whatever comes, you will be fine.”
– Sadhguru

Dichtbij coaching richt zich op individuele coaching van vrouwen met een focus op innerlijke (veer)kracht en leven vanuit bezieling en authenticiteit.

Loopt het niet lekker op je werk, in je relatie of valt het zorgen voor je gezin je zwaar? Ben je de laatste tijd steeds moe, voel je je geïrriteerd of kun je minder genieten van het leven dan je zou willen? Ben je (erg) gevoelig, stel je hoge eisen aan jezelf en weet je niet goed hoe je daar een weg in kunt vinden? Is de balans zoek?

Dichtbij coaching is er voor je als je merkt dat je een steuntje in je rug kunt gebruiken om weer meer energie, balans, rust en plezier te ervaren in je leven. Je hoeft het niet alleen te doen.

Coaching is een kortdurend proces dat je handvatten geeft voor het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt. Ik begeleid je in het vinden van je eigen antwoorden en kracht, vanwaaruit je je eigen koers kunnen uitzetten. De inzichten die je opdoet en de patronen die je ombuigt zullen je helpen deze koers vast te houden.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel, email of bericht me via het contactformulier voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Hoe dichtbij een oplossing ben jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *